We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

10 oktober 2017 05:41

Tiësto draait op benefietconcert Las Vegas

Tiësto draait op benefietconcert Las Vegas

Tiësto is een van de dj's die in november zal draaien op een benefietconcert voor de slachtoffers van de schietpartij in Las Vegas. Andere grote namen die hebben toegezegd zijn onder meer Zedd, Kaskade en Lil Jon.

Tiësto laat weten met veel plezier mee te werken. "Las Vegas is als een tweede thuis voor me", zegt de Nederlandse dj tegen Billboard. Hij doneerde ook 200.000 dollar aan het fonds voor slachtoffers nadat collega Diplo dj's hiertoe had opgeroepen. "Na de schietpartij wilde ik de slachtoffers, hun familie en de helden van de hulpdiensten meteen ondersteunen. Naast het doneren van geld, kan ik dat doen door op te treden om geld in te zamelen", aldus Tiësto, geboren als Tijs Verwest.

Meer op rtlboulevard.nl: American Horror Story schrapt scene na Vegas

Het concert wordt gegeven op 7 november in discotheek OMNIA en kaartjes zijn verkrijgbaar vanaf 30 dollar. Alle opbrengsten zullen worden gedoneerd aan het Las Vegas Victums Fund, dat zich inzet voor medische en psychologische hulp voor de slachtoffers van de schietpartij.

Topnieuws