We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

19 juni 2017 14:49

Sylvie Meis geniet van bruiloft Victoria Swarovski

Aanstaande bruid Sylvie Meis genoot afgelopen weekend van de trouwerij van de Oostenrijkse zangeres Victoria Swarovski en haar man. De presentatrice deelt op Instagram een foto van de outfit die ze droeg tijdens het trouwfeest.

Samen met haar verloofde Charbel Aouad verscheen Sylvie dit weekend op de bruiloft van Victoria en Werner Mürz. Voor het avondfeest verscheen Sylvie in een mooie rode jurk. "De liefde aan het vieren.. bedankt Vicky en Werner voor een magisch weekend", laat de presentatrice op Instagram weten.

Inspiratie

Sylvie zal in het afgelopen weekend ongetwijfeld inspiratie hebben kunnen opdoen voor haar eigen bruiloft. Binnenkort stapt Sylvie namelijk in het huwelijksbootje met zakenman Charbel Aouad. Het is vooralsnog echter niet duidelijk op welke datum de twee elkaar het ja-woord zullen geven.

 

❤Celebrating LOVE...Thank you Vicky and Werner for a magical weekend @victoriaswarovski ❤ #dreamwedding #truelove

A post shared by Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) on

Meer Boulevard:

Topnieuws