We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

14 oktober 2016 19:28

Soof krijgt vervolg als tv-serie

Soof krijgt vervolg als tv-serie

De bioscoopfilm Soof krijgt een vervolg als tv-serie. Dit vertelde Dan Karaty, een van de hoofdrolspelers, vrijdag in RTL Boulevard. De serie wordt aanvankelijk gemaakt voor Videoland en is op termijn ook op televisie bij RTL te zien.

Volgens Dan Karaty, die zichzelf speelt in de film, borduurt de tv-serie voort op de bioscoopfilm Soof 2, die vanaf december in de bioscopen draait. ''Met dezelfde personages en wat nieuwe'', zei Karaty.

Lies Visschedijk, Fedja van Huêt, Anneke Blok, Maryam Hassouni en Dan Karaty keren terug in Soof 2. In dit vervolg op de succesvolle komedie uit 2013 speelt Daan Schuurmans de nieuwe liefde van de hoofdpersonage Soof. Hij is te zien als dierenarts Thomas, die het leven van Soof (Lies Visschedijk) nóg verwarrender maakt als zij en Kasper (Fedja van Huêt) uit elkaar zijn.

Naast Daan Schuurmans maken ook Patrick Stoof, Pip Pellens en Oscar Aerts hun opwachting in de film en ook Achmed Akkabi, Birgit Schuurman en Elise van ‘t Laar zijn toegevoegd aan de cast.

Topnieuws