We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

11 augustus 2017 19:28

Shelly Sterk in Expeditie Robinson: 'Zo blij dat ik 't nu mag zeggen'

Shelly Sterk in Expeditie Robinson: 'Zo blij dat ik 't nu mag zeggen'

RTL Boulevard kan weer een deelnemer van Expeditie Robinson bekendmaken: onze eigen Shelly Sterk gaat de strijd aan met onder anderen Marieke Elsinga, Nicole Buch en Danny Froger.

Vliegende RTL Boulevard-report Shelly Sterk heeft zelfs vooraf geoefend om een beetje goed beslagen ten ijs te komen, zo vertelde ze vrijdag aan de desk. “Met een wokpan in tuin vuurtjes proberen te maken met een vuurstick, survivaltraining…”

Shelly kon haar deelname aan het programma maar lastig voor zich houden. “Ik ben zó blij dat het nu eindelijk naar buiten mag.”

Huwelijk

Terwijl Shelly zich tot het uiterste inspande deed haar vriendje iets über liefs: hij ging naar haar ouders om officieel haar hand te vragen. “Super romantisch”, aldus een dolgelukkige Shelly. "Nu komt er dus een bruiloft."

Last Man Standing

Expeditie Robinson wordt een bijzondere strijd tussen de vijftien BN’ers en de vier onbekende kandidaten. Wie overleeft alle eilandraden, houdt zich staande bij de proeven en mag zich daardoor uiteindelijk de Last Man Standing noemen?

Het spannende survivalprogramma is vanaf 7 september te zien op RTL 5. Check hier de deelnemerslijst.

Topnieuws