We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Topnieuws
Meest gelezen

27 maart 2015 19:59

Rihanna: Shake je move-billen

Rihanna: Shake je move-billen

Leona Phillipo en Paul Groot vlogen naar New York om de Amerikaanse stemmencast te ontmoeten van de nieuwe animatiefilm Home. Dat zijn niet de eerste de beste acteurs, maar Rihanna en The Big Bang Theory-ster Jim Parsons. Het is Leona zelfs gelukt om Rihanna 'shake je move-billen' te laten zeggen!

Leona mocht Rihanna het hemd van het lijf vragen. "Het was heel bijzonder om haar te ontmoeten. Daarvoor was ik geen fan van haar. Ik kende wat liedjes, maar na het gesprek heb ik veel meer respect voor haar gekregen", vertelt Leona. "Begrijp me niet verkeerd, want ze is waanzinnig goed, maar nu betekent ze meer voor me", aldus Leona.

Paul babbelde erop los met Jim. "Hij was heel vriendelijk en hij vertelde voluit."

Leona en Paul hebben ook een videodagboek bijgehouden van hun trip naar Londen, daarin is te zien dat Rihanna op zich laat wachten en wat ze verder allemaal hebben gedaan in New York.

ZIE OOK:
Leona Philippo en Paul Groot op audiƫntie bij Rihanna

Topnieuws