We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Topnieuws
Meest gelezen

13 september 2017 08:12

Relatie Emile Ratelband en 41 jaar jongere Linda op de klippen

Emile Ratelband is weer vrijgezel. De relatie van de 68-jarige positiviteitsgoeroe met de 41 jaar jongere Linda is na twee jaar op de klippen gelopen.

Linda is volgens Emile op zoek naar een "serieuze relatie". "Zij wil een toekomst opbouwen met een jongere man", aldus Emile tegen de Telegraaf. "Ze wil een huisje kopen, ze wil fulltime werken, ik pas niet meer in het plaatje." De Tsjakka-roeper, riep eerder nog dat hij met Linda aan kinderen wilde beginnen.

Te oud

"Ik ben natuurlijk al 68, als het kindje zou komen zou ik zeventig jaar zijn. Te oud voor haar", relativeert Emile. "Natuurlijk ben ik wel verdrietig, maar het leven gaat door. Dit overleef ik ook wel weer. Ik wil nog steeds de oudste vader van Nederland worden."

Emile en Linda kregen met elkaar een relatie kort nadat Emiles vorige vriendin Gitta plotseling overleed.

Topnieuws