We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Topnieuws
Meest gelezen

05 september 2017 16:53

Rapper Kempi vast voor bedreiging ex

Rapper Kempi vast voor bedreiging ex

Rapper Kempi is maandag in zijn woonplaats Helmond aangehouden voor huiselijk geweld en vuurwapenbezit. Volgens diverse mediaberichten heeft de 31-jarige Helmonder zijn ex-vriendin bedreigd met een pistool. Hij zit nog vast.

Op internet zijn beelden verschenen van de arrestatie maandagochtend. Een politiewoordvoerder wil alleen kwijt dat er een 31-jarige Helmonder is aangehouden en dat zijn ex aangifte heeft gedaan van bedreiging. Er is een vuurwapen bij hem aangetroffen.

Rapper Kempi komt zeer regelmatig in opspraak. Vorig jaar werd hij nog veroordeeld tot celstraf voor bezit van een automatisch vuurwapen en cocaïne. Eerder zat hij in de gevangenis voor loverboypraktijken.

Topnieuws