We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Topnieuws
Meest gelezen

17 juli 2017 22:59

'Problemen met Game of Thrones opgelost'

De eerste aflevering van het zevende seizoen van Game of Thrones was vanavond vanaf 23.00 uur voor alle abonnees beschikbaar. Dat heeft Ziggo gemeld.

De aflevering, die gisteravond al in de VS werd uitgezonden, zou maandag vanaf 21.00 uur online staan. Maar door nog niet gedefinieerde problemen kon een groot deel van klanten met een pluspakket de aflevering niet zien.

Boze reacties

Dit leidde tot boze reacties op sociale media. Ziggo onderzoekt wat de problemen heeft veroorzaakt, in de hoop een zelfde euvel volgende week bij aflevering twee te voorkomen.

HBO Amerika had gisteravond problemen met overbelaste servers toen de eerste aflevering van het nieuwe seizoen werd uitgezonden.

Meer op rtlnieuws.nl:
Klanten teleurgesteld: Ziggo heeft problemen met Game of Thrones

Topnieuws