We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Topnieuws
Meest gelezen

01 april 2016 12:39

Paul de Leeuw neemt 1 aprilgrappenmakers te grazen

Elk jaar worden dierentuinen op 1 april platgebeld door grappenmakers die op zoek zijn naar meneer De Leeuw. Burgers' Zoo in Arnhem steekt daar een stokje voor door de enige echte meneer De Leeuw aan de telefoon te krijgen, namelijk Paul de Leeuw!

De presentator heeft een boodschap ingesproken voor iedereen die naar de dierentuin belt. "Hallo, met meneer De Leeuw. Mij had je niet verwacht hè. Wij hadden jou wel verwacht, want we worden vandaag meer dan honderd keer gebeld door mensen die op zoek zijn naar meneer De Leeuw", begint het gesprek.

Collega's
Vervolgens zegt Paul dat het vandaag 1 april is. "En je belt met het dierenpark. Je wordt dus in de maling genomen door je collega's." Sommige mensen halen namelijk een grap uit met hun collega door te zeggen dat ze meneer De Leeuw moeten terugbellen.

Er lang duurt het bericht niet. "De mazzel. Dat was meneer De Leeuw, doei!", eindigt de presentator het grappige gesprek.

Meer op rtlboulevard.nl: Lachen op 1 april: GTST, de bloopers

Topnieuws