We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

19 juni 2017 07:34

Opfrisbeurt voor De Wereld Draait Door

Het populaire programmma De Wereld Draait Door krijgt na de zomerstop een nieuw decor. In het AD spreekt tv-directeur Frans Klein van de NPO van een opfrisbeurt voor de talkshow.

''De VARA heeft gevraagd of wij meefinancieren. Dat doen we, omdat dit natuurlijk een belangrijk vlaggenschip voor de zender is." Details over het nieuwe decor in de tv-studio op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam zijn nog niet bekend.

Nieuwe rubrieken

DWDD introduceert na de zomer ook een aantal nieuwe rubrieken. ''Maar dat doen we vaker bij een nieuw seizoen'', zegt Klein. Klein benadrukt dat het programma niet op de schop gaat, maar dat er slechts wat kleine aanpassingen zijn om de formule fris te houden. “Het wordt geen grootscheepse verandering.”

Meer Boulevard:

Topnieuws