We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Nu ook civiele zaak kandidaat Arrold tegen Miljoenenjacht

Miljoenenjacht-kandidaat Arrold van den Hurk en zijn advocaat Peter Plasman spannen een civiele zaak aan tegen het RTL-programma Miljoenenjacht. Dat bevestigt de advocaat aan RTL Boulevard.

Vanmiddag is de derde getuige, de opnameleider van het spelletjesprogramma, gehoord in de Miljoenenjacht-zaak. Eerder werden presentatrice Linda de Mol en de notaris gehoord.

Volgens Peter Plasman hebben ze allemaal iets anders verklaard over wie de beslissingen neemt tijdens de show. "Het is dus allemaal nog onduidelijker geworden. Voor ons genoeg reden er een civiele zaak van te maken", aldus de advocaat.

5 miljoen
Banketbakker Arrold, in 2013 deelnemer van Miljoenenjacht, drukte in het programma per abuis op de rode knop waarmee hij een deal sloot van 125.000 euro. De man zei meteen dat hij eigenlijk had willen doorspelen, maar volgens de notaris was de deal definitief. Achteraf bleek dat hij de hoofdprijs van 5 miljoen euro in zijn koffer had.

Meer op rtlboulevard.nl: ‘Dit kost zoveel geld en tijd, er zijn belangrijker dingen in de wereld’