We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

07 februari 2011 14:48

Nostalgie overheerst bij musical Annie M.G. Schmidt

De liedjes van Annie M.G. Schmidt zijn immens populair. Ter ere van haar ging gisteravond 'Ik zou je het Liefste in een doosje willen doen' in première.

Het levenswerk van Annie M.G. Schmidt overleeft tal van generaties. Zelfs in 2011 krijgt haar muziek nog steeds met gemak theaterzalen afgeladen vol. Annie zelf zou dit jaar 100 zijn geworden.

Na een weergaloos stukje nostalgie, is het publiek door het dolle heen. Een minutenlange ovatie valt de cast ten deel.

"Die Esmee heeft de lach aan d'r kont hangen en dat is een flinke kont, dus die heeft ook een flinke lach", vertelt een enthousiaste Joke Bruijs aan RTL Boulevard. "Dat vind ik echt een talent."

Bijna ging de voorstelling niet door, vanwege stemproblemen bij Daphne Flint. Gelukkig hield haar stem het tot het eind toe vol. Maar voor de zekerheid was er wel een dokter is de zaal...

Zie ook:

Tegenslag voor musical Annie M.G. Schmidt

Topnieuws