We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

17 juli 2017 17:22

Nieuwe Planet of the Apes-film opent sterk

Nieuwe Planet of the Apes-film opent sterk

Het derde deel in de Planet of the Apes-reeks, War for the Planet of the Apes, is het beste geopend van de trilogie. De film bracht afgelopen weekeinde ruim 907.000 euro op in de Nederlandse theaters,anderhalf keer zoveel als het eerste deel uit 2011.

De Planet of the Apes-trilogie vertelt over een wereld waarin de apen door genetische experimenten slimmer zijn geworden. In het derde deel wordt aap Caesar (Andy Serkis) gedwongen de strijd aan te gaan met een leger onder leiding van een meedogenloze kolonel (Woody Harrelson).

De film kreeg positieve recensies van de Nederlandse critici. War for the Planet of the Apes draait nu in de Nederlandse bioscopen.

Topnieuws