We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Topnieuws
Meest gelezen

04 januari 2016 19:01

Net-nietmiljonair: Ik wil alle feiten op tafel

Kamal Maihouane, de jongen uit Sittard die miljoenen misliep door een mislukte incasso, heeft een advocaat in de arm genomen. Samen willen ze kijken welke juridische stappen ze kunnen ondernemen tegen de Postcode Loterij.

"Ik weet niet op welk moment de Postcode Loterij heeft geprobeerd om geld van mijn rekening af te halen", legt Kamal in RTL Boulevard uit. "Het kan zijn dat er een euro te weinig op mijn rekening stond dan lukt de incasso ook niet", vervolgt hij.

Kamal is niet zelf op zoek gegaan naar een advocaat. Nadat zijn verhaal bekend werd, stond zijn telefoon roodgloeiend. Kamal: "Ook op Facebook kreeg ik continu berichten en uiteindelijk heb ik voor een advocaat gekozen."

De net-nietmiljonair heeft nog niet een bepaald doel voor ogen. "Ik wil eerst alle feiten op tafel hebben en kijken wat we daarmee kunnen doen."

Reactie Postcode Loterij
Bea Post van de Postcode Loterij maakt zich geen zorgen om de stappen van Kamal. "De zaak is voor ons zo duidelijk. Als je niet betaalt, speel je niet mee en kun je ook niet winnen."
 

Topnieuws