We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Meest gelezen

13 januari 2015 19:19

Nederland favoriete vakantieland van Floortje Dessing

Vakantieliefhebbend Nederland kan vanaf morgen weer terecht op de vakantiebeurs in Utrecht. Wie kan nou een betere rondleiding geven dan globetrotter Floortje Dessing?

Als Neerlands bekendste wereldreiziger heeft Floortje van bijna elk land een stempel in haar paspoort staan. Maar om nou één vakantieland te kiezen… "Ik ben net teruggekomen uit Ecuador, maar ik ga net zo lief naar Duitsland, Zwitserland of Spanje. Alles heeft zo zijn schoonheid", zegt ze nuchter. 

Maar als al die snoepreisjes erop zitten, heeft de blondine wel één geliefde plek om optimaal te genieten. "Ik ga elk jaar met mijn vader in Nederland kamperen. Het hoeft niet altijd zo wild en woest te zijn. Dichtbij is ook prachtig. En Nederland hè? Mijn favoriet!"
 

Topnieuws