We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

06 oktober 2017 07:43

Miss Nederland Zoey Ivory wilde plezier in dansen terugvinden

Miss Nederland Zoey Ivory wilde plezier in dansen terugvinden

Zoey Ivory had nooit gedacht dat ze de finale van het RTL-dansprogramma Dance Dance Dance zou halen. Vooral niet nadat ze als tiener dacht nooit meer te gaan dansen.

"Op school hoorde ik dat ik slecht was in dans. Ik kreeg lage cijfers, het zou kunnen dat de juf een hekel aan mij had", vertelt Zoey in De Telegraaf. "Nadat ik mijn havodiploma had gehaald, dacht ik: ik ga nooit van mijn leven meer dansen. Bij Dance Dance Dance ben ik eerst met buikpijn naar de lessen gegaan. Het was een grote stap, ik hoopte dat ik het plezier in dansen zou terugvinden."

Finale

Zaterdag neemt Miss Nederland het met haar danspartner Marnix op tegen het GTST-duo Toprak Yalçiner en Stijn Fransen. "Ik had niet verwacht dat we de finale zouden halen. Mijn zelfbeeld is ernstig vervormd", aldus Zoey, die eerder een finaleplaats voor Maan en Kaj van der Voort in gedachten had. Ze is daarom blij dat ze door een vakjury en niet door het publiek wordt beoordeeld. "Ik ben niet zo bekend als Maan bijvoorbeeld. Dan hadden wij met stemmen sowieso geen kans gemaakt. We keken er zeker van op dat zij er tijdens de halve finale uitging."

Meer Boulevard:

Topnieuws