We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

04 november 2013 13:26, in:

Blunder Miljoenenjacht krijgt staartje

Miljoenenjacht-kandidaat: ik was mezelf niet

Miljoenenjacht-kandidaat Arrold was zichzelf niet toen hij in de spannende finale van het spelletjesprogramma van Linda de Mol stond. "Ik was zo zenuwachtig. Het was niet normaal", vertelt Arrold aan RTL Boulevard.

Na twee rondes spelen bood de bank Arrold 125.000 euro aan. "Ik kon dat grote geldbedrag pakken of ik kon doorspelen. We gingen eerst naar de reclame, dus de opnames werden even stilgelegd. Daarna speelden we verder. Linda vroeg aan mij wat ik wilde en toen ging het mis." 

De finalist sloeg op de knop en de slingers vlogen de lucht in. Arrold was in één klap 125.000 euro rijker, maar toch was hij niet tevreden. Arrold wilde nog doorspelen voor een groter bedrag.

Het ene na het andere koffertje werd vervolgens opengemaakt. Er kwamen alleen maar lage bedragen tevoorschijn. Zijn zoon, die hem het getal 17 had ingefluisterd, bleek gelijk te hebben. Arrold had vijf miljoen euro in zijn koffer zitten.

"Ik baalde er wel van, maar nu is het vooral feest bij ons thuis. We zijn heel blij dat we zo'n groot bedrag hebben gewonnen."