We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

21 maart 2017 02:14

Mel B vraagt scheiding aan

Mel B vraagt scheiding aan

Na bijna tien jaar huwelijk heeft Mel B een scheiding aangevraagd van Stephen Belafonte. De voormalig Spice Girl geeft in de rechtbankpapieren onoverbrugbare verschillen op als reden voor de breuk.

De twee hebben samen een vijfjarige dochter, Madison, waarover Mel de voogdij wil delen met Stephen. Hun gezin bestond verder uit drie dochters uit eerdere huwelijken en relaties. Melanie kreeg de 17-jarige Phoenix Chi met de Nederlandse danser Jimmy Gulzar en Angel Iris (9) met Eddie Murphy. Stephen heeft nog een dochter van twaalf, Giselle.

In de scheidingsdocumenten, die People in handen heeft, noemt Mel 28 december als datum voor de breuk. Begin februari plaatste ze op Instagram echter nog een ode aan filmproducent Stephen. "We hebben alles meegemaakt dat koppels normaal gesproken opbreekt, en we zijn er sterker uitgekomen", meende ze toen.

In 2014 deden geruchten de ronde over agressief gedrag van Stephen. Mel zou na een ruzie niet in staat zijn geweest een liveshow van X Factor bij te wonen. De week erop verscheen ze wel in het programma, maar waren er blauwe plekken en schrammen op haar lichaam te zien. De politie is nooit ingeschakeld. In 2003 bekende Stephen schuld in een huiselijk geweld-zaak die zijn ex-vrouw in 2003 tegen hem aanspande. Hij beweert overigens op het moment niet te hebben begrepen dat hij bekende.

Topnieuws