We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Topnieuws
Meest gelezen

14 september 2017 07:34

Kylie en Kendall onder vuur vanwege tas

Kylie en Kendall onder vuur vanwege tas

Het blijft kwakkelen met de design-activiteiten van Kendall en Kylie Jenner. Nadat de zusjes bakken vol kritiek hadden gekregen vanwege hun T-shirts, slaan ze volgens veel Amerikanen nu de plank mis met een handtas, en niet alleen vanwege de prijs van maar liefst 150 dollar.

De leren tas, met de naam Lee Leather Clutch, ziet er uit als een opvouwbaar bakje waarin ze in Amerikaanse afhaalchinezen het eten stoppen. Op de tas is het logo van Kendall en Kylie gedrukt. Er is ook nog een portemonnee van de dames. Die lijkt op de gelukskoekjes die Chinezen aan hun klanten geven.

Belediging

Volgens Teen Vogue is de tas een belediging voor Chinese Amerikanen. W magazine schrijft bovendien dat Kendall en Kylie zich wel heel erg hebben laten inspireren door een tas die ontwerpster Kate Spade in 2014 maakte. Zij liet zich overigens ook inspireren door de Chinese take-aways.

Shirts

Met hun T-shirts kwamen Kylie en Kendall eerder dit jaar al in de problemen. Ze gebruikten zonder toestemming beeltenissen en logo’s van beroemde bands en muzikanten. De een na de ander sommeerde de stijliconen de behoorlijk prijzige T-shirts uit de handel te halen.
Meer Boulevard:

Topnieuws