We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

01 april 2015 09:52

Katie Holmes had eigen ingang bij biowinkel

Katie Holmes had eigen ingang bij biowinkel

Katie Holmes stond na de breuk met Tom Cruise in 2012 erg in de belangstelling van paparazzi. Om onopgemerkt te kunnen winkelen bij haar favoriete winkel Whole Foods gebruikte ze een eigen geheime ingang.

Via een stelsel van geheime gangen en deuren kon Katie vanuit haar appartement de winkel binnengaan, zonder naar buiten te hoeven lopen.

Dat weet Gawker. Katie woonde destijds in een appartementengebouw in de wijk Chelsea, vlak bij de biologische winkel. Mensen zagen haar geregeld inkopen doen bij de zaak, alleen werd ze nooit gespot bij de ingang. De brunette zou via de lift in haar eigen gebouw naar de kelder afdalen, en dan via een speciale deur uitkomen in de kelder van Whole Foods. Daar zou ze de winkel binnen zijn gegaan.

De kelderdeur van de Whole Foods-winkel is voorzien van een alarm, dus Katie moet hulp hebben gehad van het team van Whole Foods om ongemerkt binnen te komen. Een bewoner van het appartementengebouw zegt dat er inderdaad een toegangsdeur aanwezig is in de kelder van zijn gebouw. Die is nu echter niet meer in gebruik.

Topnieuws