We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

13 oktober 2017 02:29

Jennifer Aniston geeft miljoen voor noodhulp

Jennifer Aniston geeft miljoen voor noodhulp

Ook Jennifer Aniston heeft in de buidel getast voor hulp aan het door een orkaan getroffen Puerto Rico. E! meldt dat de actrice 500.000 dollar (422.000 euro) heeft geschonken aan het fonds van Ricky Martin. Ze maakte hetzelfde bedrag over aan het Rode Kruis.

Ricky reageerde op Twitter op de donatie. "Jennifer Aniston, je bent geweldig", schreef hij bij zijn bedankje. "We zullen dit nooit vergeten. Je redt levens Jenn."

Vorige maand maakte Jennifer Lopez al bekend dat zij een miljoen schenkt aan Puerto Rico, het eiland waar haar roots liggen. Ook Daddy Yankee maakte dat bedrag over. Latenightpresentator Stephen Colbert haalde een miljoen op met zijn #PuberMe actie, waarin hij sterren opriep gĂȘnante foto's uit hun puberteit te delen. Eerder deze week maakte collega Jimmy Fallon bekend dat zijn Tonight Show, samen met warenhuis Walmart, ook een miljoen overmaakt voor de getroffenen van de natuurrampen deze zomer.

Topnieuws