We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

12 oktober 2017 05:39

'Jay Z wil aandelen Weinstein kopen'

'Jay Z wil aandelen Weinstein kopen'

Jay Z overweegt het aandeel dat Harvey Weinstein had in The Weinstein Company te kopen. De muziekondernemer praat volgens TMZ met een aantal andere investeerders over een gezamenlijke overname van de 23 procent van het bedrijf die van de in opspraak geraakte filmproducent was.

Jay Z heeft een samenwerking met The Weinstein Company, waarvoor hij documentaire The Khalief Browder Story produceerde. De rapper zou ook voor het bedrijf aan de slag gaan met een miniserie over Trayvon Martin, de tieners wiens dood de Black Lives Matter-organisatie in gang zette.

Bronnen van TMZ melden dat Jay zijn relatie met het bedrijf wil voortzetten en uitbouwen. De zakenpartners waarmee hij het aandeel in The Weinstein Company wil kopen, zouden een miljardair en een bekende filmproducent zijn.

Topnieuws