We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

20 juni 2013 11:14

Jan de Hoop trots op collega Meike

 Jan de Hoop trots op collega Meike

Jan de Hoop is apetrots op zijn collega Meike de Jong die donderdagochtend voor het eerst het RTL Ontbijtnieuws presenteerde. Hij twitterde: "Heel goed gedaan Meike de Jong! #trots #ontbijtnieuws".

Jan wenste Meike woensdag al veel succes met de uitzending. "Nou Meike vroeg naar bed en morgen vlammen. Ik heb er alle vertrouwen in en ga zeker kijken! #ontbijtnieuws", zo schreef hij. Ook Jeroen Latijnhouwers stak haar een hart onder de riem: "Meike, veel succes maar vooral veel plezier morgenvroeg".

Meike de Jong is werkzaam als bureauredacteur bij het RTL Ontbijnieuws en presenteert al langer voor Omroep Brabant. Ze zal vrijdag nog een keer achter de desk plaatsnemen. RTL en Meike gaan daarna evalueren hoe het van beide kanten is bevallen. Het is nog niet zeker of Meike na vrijdag vaker het RTL Ontbijtnieuws gaat presenteren. "Het staat nog in de sterren geschreven", aldus de hoofdredacteur van het RTL Ontbijtnieuws.

Topnieuws