We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Topnieuws
Meest gelezen

17 november 2014 09:04

Jamie Oliver straft dochter met hete pepers

Jamie Oliver straft dochter met hete pepers

Jamie Oliver houdt er alternatieve opvoedingsmethoden op na. Toen zijn 12-jarige dochter Poppy zich niet wist te gedragen, bedacht hij een aparte straf voor haar. Hij wreef haar appel in met een hele hete chilipeper.

"Je kind slaan is niet zo populair meer. Het mag niet en voor een bekende tv-kok als ik komt het niet goed over als je je kinderen een pak slaag geeft. Dus zocht ik naar andere manieren om de kinderen te straffen als ze ongehoorzaam zijn", zo vertelt Jamie in de BBC Good Food Show.

"Poppy was onbeschoft tegen me. Vlak erna vroeg ze of ze een appel mocht. Ik sneed er eentje voor haar en wreef hem stiekem in met de peper voordat ik hem aan haar gaf. Ze rende meteen naar haar moeder, roepend dat het zo heet was."

Jamies vrouw Jools moest erg lachen, maar maande haar man wel om dat soort dingen nooit meer te doen.

Topnieuws