We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

10 januari 2014 19:28

Het bewijs: foto afspraakje Timor en Madonna

Het bewijs: foto afspraakje Timor en Madonna

Het dineetje van Madonna met de Nederlandse danser Timor in Rotterdam is ook vandaag het gesprek van de dag. En nu zijn de twee ook nog eens samen op de gevoelige plaat vastgelegd in de havenstad.

Er is veel belangstelling voor de vermeende relatie tussen Madonna en Timor. En waar de Material Girl doorgaans per voetstap op de gevoelige plaat wordt vastgelegd blijft het nu opvallend stil. Tot vandaag! RTL Boulevard heeft de hand weten te leggen op exclusieve foto’s van het stel tijdens een romantisch etentje in Ono. Madonna doet Nederland kennelijk echt alleen maar aan voor de knappe danser.

We spraken vandaag ook de moeder van Timor, die het nieuws van haar zoon en de wereldster natuurlijk ook heeft meegekregen. Zij zegt

niet zeker te weten wat er nu precies speelt tussen Madonna en haar zoon. Maar dat het meer is dan alleen een etentje is haar ook wel duidelijk.

“Zoiets doe je met iemand die je koestert, dat je dingen kan delen en uitspreken. Ik zie er nu nog niks in, maar dit is altijd leuk, toch?

Topnieuws