We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Topnieuws
Meest gelezen

17 februari 2017 09:18

Guus Meeuwis stopt met The Voice of Holland

Na een seizoen vindt -ie het mooi geweest. Guus Meeuwis stopt als coach bij The Voice of Holland. "Ik heb ervan genoten en ik heb echt een wereldtijd gehad, maar ik zit volgend jaar niet in de stoel", aldus de zanger.

Guus maakte het grote nieuws vanmorgen op 538 bekend. Door zijn deelname aan The Voice kon hij dit jaar niet meedoen aan De Vrienden van Amstel Live. "Het is de prijs die ik moet betalen met zes liveshows. Maar dat is het meer dan waard hoor."

Ook wil de zanger meer dingen zelf gaan doen, zoals schrijven, een nieuw album uitbrengen, een tour en Groots.

Waylon

Over zijn opvolger kan Guus nog niets zeggen. Hij hoopt wel dat Waylon volgend jaar weer in de stoel zit. "Als ik John de Mol was, zou ik Waylon een meerjarig contract geven. Die zit zo op z'n plek."

Surprise-act

De kijkers hoeven in elk geval niet stiekem te hopen op een surprise-act van de Brabander. "De artiesten die daar staan, kunnen dat prima zonder bij", besluit hij.

Vanavond om 20:30 uur is de finale van de talentenjacht te zien op RTL4. Vinchenzo, Pleun, Thijs en Isabel strijden om de titel.

Meer op rtlboulevard.nl: Ali B en Guus Meeuwis brengen samen twee singles uit

Topnieuws