We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

04 juli 2013 18:56

GTST deze zomer Springlevend

GTST deze zomer Springlevend

Het zijn goede tijden voor de GTST-fans. Ze hoeven hun favoriete soap tijdens de zomerstop niet helemaal te missen.

Het zijn goede tijden voor de GTST-fans. Ze hoeven hun favoriete soap tijdens de zomerstop niet helemaal te missen.

De app draait om de vraag: voor welke inwoner van Meerdijk slaat het noodlot toe tijdens de parachutesprong? GTST-fans kunnen in het echt op zoek naar de 'mysterie springer', die jawel: overal kan opduiken deze zomer. Fans die zichzelf weten weten vast te leggen met deze mysterie springer maken kans op deelname aan het Spring Levend VIP Event, schitterende prijzen en meet & greet met een echte springlevende GTST-acteur.

Van alle app-spelers die de vragen rondom de mysterie springer beantwoorden, blijven uiteindelijk tien finalisten over. Deze maken kans op een ontmoeting met deze Springlevende Acteur.

App is te vinden in de appstore onder de naam GTST: SPRING LEVEND en is gratis.

Vorig jaar draaide de app om Tim, gespeeld door Beau Sneijder. Hij weet als geen ander wat zo’n mobiele applicatie allemaal teweeg brengt.

"Ik werd door die app inderdaad heel veel aangesproken", vertelt Beau aan RTL Boulevard. "Zelfs op het strand in Frankrijk, waar dan allemaal Nederlanders die app aan het spelen waren."

Draaide de app vorig jaar volledig om Tim, dit keer volg je een enorm deel van de cast. "Elke keer moet je weer de volgende clou zien te krijgen om al die puzzelstukjes bij elkaar te leggen om erachter te komen wat er precies gebeurd is."

Fans hebben tot 9 september de tijd om te raden. Dan gaat het nieuwe seizoen van start en vallen alle puzzelstukjes in elkaar.

Topnieuws