Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

02 december 2014 19:36

Gerard Joling in kerstsferen met nieuwe cd

Gerard Joling is al helemaal in de kerstsferen. De zanger telt altijd de dagen af naar de kerst, tot hij zijn huis kan ombouwen tot een kerstpaleis. Dit jaar komt de zanger ook met een eigen kerst-cd: Christmas, The Birth of Love. "De liedjes zijn allemaal op mijn lijf geschreven", zegt de nachtegaal.

De glitterkoning kan geen genoeg krijgen van kerstballen en kerstverlichting. "Mijn tuin is al weer helemaal verlicht, dan is het al feest. Dan wil je het liefst buiten slapen. Ik word er zo blij van", zegt de zanger.

Geer heeft voor zijn album allemaal nieuwe kerstnummers geschreven. "Er zijn een heleboel mensen die alleen zitten deze kerst. Het zijn nummers die op mijn lijf zijn geschreven." De moeder van Joling vindt het prachtig. "Heel mooi, ik draai het elke dag zo voor de kerst", zegt ze tegen RTL Boulevard.

Ook collega's zijn te spreken over het nieuwe album. Zelfs bij Goor kan er een complimentje vanaf. "Ik moet hem eindelijk een keer een compliment geven: Geer, ik krijg het bijna mijn strot niet uit, maar volgens mij is het een geweldige kerst-cd", zegt de diva.

De cd van Gerard is al te downloaden en te verkrijgen in de winkels.

Topnieuws