We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

13 oktober 2017 09:02

Foto: Liz Snoijink heeft nieuw kort kapsel

Foto: Liz Snoijink heeft nieuw kort kapsel

Actrice Liz Snoijink heeft voor het eerst in bijna veertig jaar een kort pittig kapsel. Haar lange, golvende lokken heeft ze laten afknippen door stylist Leco van Zadelhoff. ''Ik vind het eigenlijk beste wel leuk. Vergeet niet: het is voor het eerst sinds de toneelschool - en dan praten we over 1979 - dat ik geen lang haar meer heb. Het voelt lekker. En het scheelt enorm in de shampookosten'', zegt Liz in het AD.

Liz Snoijink wilde een kort kapsel voor haar rol in het toneelstuk De man van je leven, een toneelbewerking van het gelijknamige boek van Arthur Japin. Het verhaal gaat over de ernstig zieke Tilly, die een vervangende vrouw (Susan Visser) zoekt voor haar man, een rol van Porgy Franssen.

Het personage van Liz Snoijink ondergaat chemokuren en verliest haar haardos. Liz draagt dus een pruik op het toneel. "Mijn eigen haar past daar echt niet niet onder. En hoewel iedereen me bezwoer het er niet af te halen, heb ik het toch gedaan'', zegt ze.

Meer Boulevard:

Topnieuws