We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

29 mei 2015 18:35

Emotioneel afscheid Coen en Sander

En daar vloeiden dan toch de tranen bij de laatste radiouitzending van Coen Swijnenberg en zijn maatje Sander Lantinga op 3FM vrijdagmiddag. "Met pijn in ons hart en dubbele gevoelens nemen we vanavond afscheid."

De radiojocks maakten hun laatste uitzending in aanwezigheid van een groot aantal collega's. "We hebben elkaar letterlijk leren kennen op de radio", aldus Sander Lantinga. "Ze zeiden bij 3FM: ga het maar samen proberen." Het klikte. De twee zijn inmiddels gezworen vrienden.

Coen en Sander bedankten vervolgens hun fans. "We zijn van jullie gaan houden en we hebben heel veel liefde van jullie gekregen. Daar willen we jullie vanuit de grond van ons hart voor bedanken. Er is een tijd van komen en van gaan. Bedankt voor negen prachtige jaren. Wij spreken elkaar weer. Dankjewel."

ZIE OOK: Coen en Sander nemen afscheid van 3FM

Daarna volgde die onvermijdelijke laatste plaat: Find the River van R.E.M. Daarbij hielden de twee het niet droog.

Als afscheidscadeau kregen Coen en Sander een bronzen beeld van zichzelf. Daar is maandenlang in het opperste geheim gewerkt.

Topnieuws