We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

25 februari 2016 11:49

Editie NL-presentator Steef van Stiphout vader

Beschuit met blauwe muisjes voor Steef van Stiphout. De Editie-NL presentator is vader geworden van zoontje Stach.

"De naam komt uit het boek van De Koning van Katoren"

Op de Facebookpagina van Editie NL is een schattig kiekje te zien van de presentator met de kleine spruit in zijn hand. De baby lijkt het al goed naar zijn zin te hebben in de handen van de kersverse vader. 

"Het gaat ontzettend goed met mijn vriendin", vertelt de kersverse vader aan RTL Boulevard. "Gisteren werd ik een half uur voor de uitzending gebeld. Mijn vriendin vroeg of ik na de uitzending zo snel mogelijk naar huis wilde komen. Tien minuten later werd ik weer gebeld met vraag om direct te komen. Ik reed naar het ziekenhuis waar Stach niet veel later ter wereld kwam."

Bijzondere naam
Steef en zijn vriendin dachten lang na over de naam van de kleine spruit. Het werd uiteindelijk Stach. "De naam komt uit het boek van De Koning van Katoren, van Jan Terlouw", vertelt de presenteren. 

In december was Steef voor het eerst te zien als presentator van Editie NL. Daarvoor was hij als verslaggever aan het programma verbonden. 


Meer op rtlboulevard.nl: Steef van Stiphout nieuwe presentator Editie NL

Topnieuws