We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Topnieuws
Meest gelezen

19 juni 2017 20:51

‘Dione en Herman uit elkaar in Avondetappe'

‘Dione en Herman uit elkaar in Avondetappe'

Het duo Dione de Graaff en Herman van der Zandt, dat vorige zomer met veel succes het tv-programma De Avondetappe presenteerde, wordt dit seizoen uit elkaar gehaald. De Graaff gaat de presentatie alleen doen; Herman van der Zandt mag op locatie interviews doen met ‘een hoofdrolspeler van de dag’, meldt het AD.

Met het goedbekeken programma De Avondetappe sluit de NOS elke dag van de Tour de France een etappe af. Het programma werd in 2003 voor het eerst uitgezonden, toen nog met Mart Smeets als presentator.

Het is niet duidelijk wat de reden is van het opdelen van het presentatieduo. De Avondetappe begint op 1 juli weer. Ook RTL komt dit jaar weer met een wielerpraatprogramma, Tour du Jour.

Topnieuws