We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Topnieuws
Meest gelezen

19 mei 2017 17:22

Debuutalbum Harry Styles bovenaan top 100

Debuutalbum Harry Styles bovenaan top 100

Het debuutalbum van Harry Styles komt op de eerste plaats binnen in de Nederlandse Album Top 100. De Brit Ed Sheeran maakt plaats voor zijn landgenoot en zakt naar de tweede plaats.

Het album dat Harry Styles vorige week uitbracht telt tien nummers. Vooral nummer vier, Two Ghosts, trok de aandacht bij media en fans doordat het over Harry's ex Taylor Swift lijkt te gaan. In april begon het voormalig lid van de boyband One Direction aan zijn solocarrière met het uitbrengen van de single Sign Of The Times. Op 8 november staat Harry Styles in AFAS Live.

De mixtape Du4 van rapper Kempi komt binnen op de vijfde plaats. Het nieuwe album van de Duitse zangeres Helene Fischer doet het ook goed en bezet de zesde plaats. OG3NE verzilvert het succes op het Eurovisiesongestival, het album We Got This van de drie zussen stijgt de top 10 binnen naar de zevende positie.

Album Top 10 week 20

(notering, tussen haakjes notering vorige week, artiest, album o.b.v. Album Top 100 samengesteld door GfK Dutch Charts)

1. (-) Harry Styles - Harry Styles

2. (1) Ed Sheeran - √∑

3. (2) Boef - Slaaptekort

4. (3) Josylvio - 2 gezichten

5. (-) Kempi - Du4

6. (-) Helene Fischer

7. (13) OG3NE - We Got This

8. (4) Kendrick Lamar - Damn.

9. (8) Bruno Mars - 24K Magic

10. (7) Kensington - Control

Topnieuws