We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Topnieuws
Meest gelezen

19 mei 2017 07:52

Christophe Haddad laat deur GTST open

Christophe Haddad sluit niet uit dat hij op termijn terugkeert in Goede Tijden Slechte Tijden in de rol van Nick Sanders, de zoon van Ludo. Drie jaar geleden belandde zijn personage in de populaire soap achter de tralies.

"De makers wilden Nick ├ęcht niet dood en ik ben niet klaar met hem; ik kan blijven zoeken in zijn karakter", zegt Christophe in De Telegraaf. "Ik ben nog niet teruggevraagd, ze weten ’Christophe is bezig’. Maar ik sluit het niet uit. Ik laat Nederland niet los", aldus de acteur.

Totaal andere rol

De 38-jarige Belg heeft sinds kort een rol in de Vlaamse soap Thuis, waar hij in de zachtmoedige Bob een totaal andere rol speelt. "Dat is prettig, na vaak gevraagd te zijn voor negatieve rollen", vertelt Christophe. "Bob zou geen vlieg kwaad doen. En als dat al gebeurt, zou het zijn uit onwetendheid of onhandigheid. Hij heeft een zeer positief karakter. Nick daarentegen is gitzwart. En ik bedoel niet van kleur."

Topnieuws