We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

21 april 2017 14:08

Candy Dulfer herdenkt Prince

Candy Dulfer staat vrijdag stil bij de dood van Prince, precies een jaar geleden.

Op Twitter plaatste de saxofoniste bij een foto van haar en de zanger een serie paarse hartjes met de tekst: 'Until the end of time...'.

'Soundtrack van mijn leven'

Candy speelde mee op een aantal producties van de zanger. "Zijn muziek was de soundtrack van mijn leven en zijn uitnodiging aan mij om in zijn leven te komen heeft me voor een groot gedeelte op het pad gebracht waar ik nu nog steeds opzit", zei ze vorig jaar na het overlijden van Prince.

Speciaal concert

Prince overleed op 57-jarige leeftijd. Op Paisley Park, het studiocomplex van de muzikant in Minneapolis, wordt vanaf vrijdag vier dagen lang stilgestaan bij zijn dood. Zo is er een speciaal concert met onder meer zijn oude begeleidingsbands The New Power Generation en The Revolution.

Topnieuws