We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Topnieuws
Meest gelezen

11 januari 2017 10:00

‘Buitensporige seksuele escapades Donald Trump op beeld’

De spionagerel tussen de VS en Rusland heeft zo langzamerhand het kookpunt bereikt. Nu krijgt bijna-president Donald Trump een aardige prak aan beschuldigingen op zijn bord.

De Russen zouden zeer belastende informatie hebben over Donald Trump. Uit die informatie, niet geverifieerd, zou blijken dat hij samenwerkte met de Russen. Die zouden hem ook hebben bespioneerd tijdens plasseks met prostituees. Daarmee zou The Donald chantabel zijn.

Prostituees

De 35 pagina's tellende memo, in handen van Buzzfeed, heeft geen officiële status. De pagina’s bestaan uit aantekeningen die een periode van een paar maanden beslaan. Er zou onder andere in staan dat Donald Trump een aantal prostituees zou hebben gehuurd in de presidentiële suite van het Ritz Carlton Hotel, de kamer waar eerder ook Barack en Michelle Obama hadden geslapen. Trump zou in die wetenschap, zoals bekend liggen beide partijen elkaar niet zo, de prostituees een ‘golden shower’ hebben laten uitvoeren; plasseks in de kamer dus. De kamer zou zijn uitgerust met camera’s en geluidsapparatuur.


De presidentiële suite in de Ritz-Carlton in Moskou

Britse geheime dienst

Een voormalige agent van de Britse geheime dienst MI6 zou dit alles boven water hebben gekregen. De man, met nu een eigen bedrijf, liet zich door politieke tegenstanders van Donald Trump inhuren om belastende informatie over hem op te duiken. De documenten zouden in handen zijn van Russische spionnen, zo bevestigen diplomatieke bronnen tegen CNN.

'Nepnieuws'

De FBI heeft zowel de Obama’s als de Trumps op de hoogte gesteld van de beschuldigingen. CNN bracht het bestaan van de memo naar buiten. Donald Trump doet de hele affaire af als ‘nepnieuws’. Zijn advocaat Michael Cohen noemt de beschuldigingen belachelijk: “Het is duidelijk dat degene die dit heeft opgesteld dat vanuit zijn eigen fantasie deed of hoopte dat liberale media met dit nepverhaal aan de haal zouden gaan.”

Topnieuws