We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

12 oktober 2017 18:57

Bruno Mars maakt acht keer kans op een AMA

Bruno Mars maakt acht keer kans op een AMA

Bruno Mars heeft acht nominaties voor de American Music Awards (AMA) in de wacht gesleept. De zanger is daarmee het meest genomineerd voor de jaarlijkse muziekprijzen.

De nominaties werden bekendgemaakt in Good Morning America. The Chainsmokers, Drake, Kendrick Lamar, Ed Sheeran en The Weeknd kregen allemaal vijf nominaties. Justin Bieber, Daddy Yankee en Luis Fonsi werden vier keer genomineerd. Keith Urban heeft drie kansen op een award op zak.

Bruno Mars gaat voor awards in onder meer de categoriëen artiest van het jaar, video van het jaar, beste mannelijke artiest (pop/rock) en beste mannelijke artiest (soul/r&b).

Voor artiest van het jaar, de belangrijkste prijs, heeft Bruno concurrentie van The Chainsmokers, Drake, Kendrick Lamar en Ed Sheeran.

De uitreiking van de AMA's is op 19 november.

Topnieuws