We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

17 november 2014 05:46

Bono valt van fiets, annuleert shows

Bono valt van fiets, annuleert shows

Bono is gisteren tijdens een ritje door Central Park in New York van zijn fiets gevallen. Hij blesseerde zich daarbij aan zijn arm en moet onder het mes.

U2 zou de komende hele week als huisband fungeren in de Tonight Show van Jimmy Fallon. "Maar we zijn met één man minder, dus het ziet ernaar uit dat we onze gastoptredens in de show een andere keer moeten doen", schrijft de band in het statement.

De frontman is zo lelijk gevallen dat hij naar het ziekenhuis moest, meldt de band. "We zijn ervan overtuigd dat hij snel herstelt, dus we zijn snel weer terug! Veel dank aan Jimmy Fallon en zijn medewerkers voor het begrip."

Het is al de tweede tegenslag voor de U2-zanger in een week tijd. Vorige week verloor het privévliegtuig van Bono een achterklep. Daardoor moest het een noodlanding maken.

Topnieuws