We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

23 oktober 2014 19:36

BN'ers vieren 25 jaar RTL

RTL Nederland bestaat dit jaar precies 25 jaar. De zender grijpt die mijlpaal aan om iets terug te doen voor Nederland tijdens een speciale uitzending maandag 27 oktober die volledig in het teken staat van Het Vergeten Kind. RTL laat die avond dromen van tientallen kinderen in vervulling gaan.

Tijdens een twee uur durende liveshow op vanuit de studio van RTL Late Night ontvangt Humberto Tan verschillende gasten, onder wie Johnny de Mol en founding father de stichting van Het Vergeten Kind Dinand Woesthoff.

De kijker krijgt te zien welke acties er op touw zijn gezet en hoe iedereen binnen en buiten RTL zich inzet om de vergeten kinderen in ons land een onvergetelijke dag te bezorgen. Vanmiddag werd de actie binnen alvast afgetrapt met een veiling bij RTL. Ook was daar de uitreiking van het eerst RTL Jubileumboek aan presentatoren van het eerste uur Irene Moors en Jan de Hoop.

Topnieuws