We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Topnieuws
Meest gelezen

12 januari 2017 06:06, in:

Star Wars-heldin Carrie Fisher overleden

Billie Lourd herdenkt moeder Carrie Fisher

De dochter van Carrie Fisher heeft haar moeder op Instagram herdacht met een oude foto van de twee.

De Scream Queens-actrice zette bij het plaatje, waarop moeder en dochter samen op de achterbank van een auto zijn te zien, een uitspraak van Carrie. "Als mijn leven niet grappig zou zijn, zou het alleen maar waar zijn en dat is onacceptabel". Billie schreef daarbij: "Het zal nog wel even duren voordat ik de lol weer vind, maar ik heb het van de beste geleerd en haar stem zal altijd doorklinken in mijn hoofd en in mijn hart."

Billie verloor in de laatste week van 2016 een dag na elkaar haar moeder, die bekend werd als Princess Leia in de Star Wars-films, en haar oma, Hollywoodlegende Debbie Reynolds. Eerder sprak de 24-jarige op Instagram haar dank uit voor alle steunbetuigingen die ze ontving. "Jullie lieve woorden hebben me kracht gegeven in een tijd waarin ik dacht dat er geen kracht meer zou zijn."