We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

09 februari 2017 14:18, in:

Seksvideo Patricia Paay

Beelden seksvideo Patricia Paay online

De nachtmerrie voor Patricia Paay is nu toch werkelijkheid geworden. Ze heeft er alles aan gedaan om het te voorkomen, maar de seksvideo van haar staat nu op internet.

Afgelopen maandag vertelde crimedeskundige John van den Heuvel in de uitzending van RTL Boulevard dat Patricia Paay al een tijdje wordt gechanteerd met deze expliciete videobeelden. Na dagen speculeren zijn de expliciete beelden via Twitter verspreid. 

'Beelden zijn nep'

Volgens de advocaat van Patries, Johan Langelaar, zijn de seksfoto’s en -filmpjes die in omloop zijn van de Rotterdamse diva nep. “Patricia zou zoiets nooit doen”, zei hij gisteren tegen RTL Boulevard. “Het is gephotoshopt. Iedereen kan tegenwoordig filmpjes en foto’s maken. Ik weet zeker dat het niet bestaat. Patricia zou zoiets niet doen.”

La Paay had maandag al aangifte gedaan bij de politie. Het plaatsen van het filmpje is strafbaar, zeggen strafrechtdeskundigen.

Meer op rtlboulevard.nl: