We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

03 maart 2015 16:12

Baby Ryan Reynolds 'allergisch voor slaap'

Baby Ryan Reynolds 'allergisch voor slaap'

Acteur Ryan Reynolds en zijn vrouw Blake Lively hebben een heel ander leven gekregen sinds de geboorte van hun dochter, nu negen weken geleden. "Onze baby is allergisch voor slaap", grapte de 38-jarige acteur maandagavond in The Tonight Show.

De pasgeborene weet haar ouders goed uit hun slaap te houden, bleek uit het verhaal van Ryan. "We denken dat ze ons beschermt tegen monsters. Ze denkt dat ze ons wakker moet houden, anders komen de monsters ons pakken", voegt hij eraan toe.

De acteur heeft wel een oplossing voor het nachtelijke rumoer. Althans, niet voor de baby maar voor zichzelf. Hij zet het kinderprogramma Baby Einstein op. "Ik val meteen als een blok in slaap."

De naam van de baby is niet helemaal duidelijk. In eerste instantie werd door media gemeld dat het Violet was, maar in februari doken er berichten op dat de kleine meid James heet.

Topnieuws