We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

12 augustus 2017 14:17

Anna Paquin vindt tonen borsten niet erg

Anna Paquin vindt tonen borsten niet erg

Anna Paquin vindt het niet erg dat de BBC tijdens een nieuwsuitzending haar borsten heeft getoond. Dat schrijft de actrice op Twitter. Een paar dagen geleden was achter de nieuwslezeres een scène te zien uit de serie True Blood waarin Paquin haar ontblote bovenlijf toonde.

Veel kijkers dachten dat het om een pornofilm ging. Maar al snel werd duidelijk dat een van de medewerkers op de redactie naar een aflevering van de HBO-serie True Blood zat te kijken.

“Het waren mijn borsten”, twitterde Paquin dan ook bij een link naar een artikel over de kwestie. “Op zoveel manieren is dat zo grappig!” De actrice kreeg meteen veel reacties. Zelf reageert ze op een tweet van de BBC waarin staat dat de omroep de zaak zal onderzoeken. “Wat is er te onderzoeken?”, vraagt ze zich af. Daarna retweet ze allerlei grappige opmerkingen van haar volgers over de kwestie.

Topnieuws