We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

21 april 2017 09:43

Amy Macdonald naar Tuckerville

Amy Macdonald naar Tuckerville

Amy Macdonald maakt dit jaar haar opwachting op Tuckerville. Dat heeft de organisatie van het Twentse festival vrijdag bekendgemaakt. De line-up is verder aangevuld met onder meer Marlon Williams, Howe Gelb, Bökkers, JW Roy & The Royal Family. Eerder werd al de komst van Triggerfinger, Racoon, Douwe Bob en The Common Linnets aangekondigd.

Macdonald is in Nederland vooral bekend van haar succesvolle debuutalbum This Is The Life uit 2007, waarop ook de gelijknamige nummer 1-hit stond. De Schotse scoorde daarnaast met singles als Mr. Rock 'n Roll en Don't Tell Me That It's Over.

Tuckerville vindt dit jaar plaats op 2 september in recreactiegebied Het Rutbeek nabij Enschede. De kaartverkoop voor Tuckerville is al begonnen.

Topnieuws