We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Topnieuws
Meest gelezen

19 juni 2017 20:46

3FM zendt uniek concert Radiohead op BKS uit

3FM zendt uniek concert Radiohead op BKS uit

Het 3FM-programma 3voor12 zendt maandag tussen 23.00 uur en middernacht een groot deel van het concert uit dat de Britse band Radiohead zondag gaf op het festival Best Kept Secret in Hilvarenbeek.

Redacteur Atze de Vries maakte het goede nieuws via Twitter bekend. “Groen licht, we kunnen vanavond zomaar een vol uur Radiohead uitzenden!”, vertelde hij blij. Volgens recensies gaf Radiohead zondagavond “een van de meest kleinschalige en introverte festivalshows in lange tijd”.

Het was het eerste Nederlandse festivaloptreden van Radiohead sinds Pinkpop 2001. Zanger Thom Yorke en zijn band speelden grote hits als Daydreaming, All I Need en Everything In It’s Right Place.

Best Kept Secret is een driedaags muziekfestival dat jaarlijks plaatsvindt op het terrein van safaripark de Beekse Bergen.

Topnieuws