Entertainment

Hoe zit het nu tussen Milou en Heikki?

27 mei 2019 21:31 Aangepast: 27 mei 2019 21:35
Beeld © Instagram: @milouvanagtmael

Temptation Island zit erop en iedereen heeft gezien hoe Milou en Heikki als koppel het eiland verlieten. Eind goed, al goed zou je zeggen. Toch heeft de liefde niet lang geduurd. Op Instagram leggen de twee de ietwat ingewikkelde situatie uit.

"Daarna kreeg ik twijfels"

In meerdere videos in de Instagram stories van Milou vertelt het Temptation Island-stel wat er nou precies allemaal is gebeurd. “Na Temptation is het eigenlijk nog twee maanden heel goed gegaan. Alles was eigenlijk perfect. Daarna kreeg ik twijfels en wist ik het even niet meer”, begint Milou te vertellen. “Daarna heb ik het uitgemaakt. Maar een maand nadat het uit was, kreeg ik al veel spijt.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bas Smit: 'Temptation Island is het enige waarvoor ik thuisblijf'

Toch kon Milou niet zomaar weer terug naar haar Heikki, hij had namelijk al een nieuwe vlam gevonden. “Ja, na een maand had ik een nieuwe relatie. Het werd even heel ingewikkeld”, valt Heikki haar bij. “Maar ik zag hoeveel moeite Milou deed en toen heb ik de andere relatie even op stop gezet. Daarna hebben wij het opnieuw geprobeerd”. Toch bleek ook dit niet helemaal goed te gaan, na twee weken besloten ze wederom uit elkaar te gaan. De twee hadden geregeld ruzie en toen besloot Heikki weer terug te gaan naar zijn andere relatie. Toch bleven ze contact houden met elkaar en besloten ze dat ze uiteindelijk niet zonder elkaar kunnen. Inmiddels zijn de twee weer helemaal in love. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore