Entertainment

Moby houdt vol: "Natalie Portman en ik hebben wel gedatet"

25 mei 2019 18:26 Aangepast: 25 mei 2019 19:07
Beeld © Getty Images

De een zegt van niet, de ander zegt van wel. Dat is eigenlijk het verhaal tussen actrice Natalie Portman en muzikant Moby. De twee zijn het niet met elkaar eens of de twee nou wel of geen relatie hebben gehad, zo'n twintig jaar geleden.

"Ik snap dat je spijt hebt"

Technomuzikant Moby beschrijft in zijn biografie Then It Fell Apart dat hij twintig jaar geleden een korte relatie met Natalie Portman heeft gehad. De actrice houdt vol dat Moby dit verhaal uit zijn duim heeft gezogen. Via Instagram laat Moby nu weten bij zijn verhaal te blijven. "Ik snap dat je spijt hebt, maar dat verandert niets aan de feiten", schrijft hij aan Portman. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Natalie Portman ontkent dates met Moby

Natalie Portman gaf eerder aan Harpers Bazaar een statement: "Ik was verrast om te horen dat hij de zeer korte tijd dat we elkaar kenden, omschrijft alsof we aan het daten waren. Want in mijn beleving was hij een creepy oudere man, terwijl ik net geslaagd was op de middelbare school. Hij zei dat ik toen 20 was, maar ik was net 18 geworden. Hij en zijn uitgeverij hebben nooit de feiten gecheckt. Dat hij vervolgens dit verhaal heeft gebruikt om zijn boek te verkopen, vind ik erg vervelend. Ik had het op prijs gesteld als deze passage aan mij was voorgelegd, want hier is gewoon niets van waar." 

Moby ging daar weer tegenin. Hij heeft weer heel andere herinneringen aan die periode. Volgens hem begon Natalie backstage met hem te flirten. "Ik was nerveus, dus begon maar een beetje over koetjes en kalfjes te kletsen. Uiteindelijk zouden we elkaar nog in New York zien. Hoewel ik heb geprobeerd een paar weken haar vriendje te zijn, was ik opgelucht toen ze me op een avond belde om te zeggen dat ze iemand anders had ontmoet. Ik was emotioneel helemaal niet klaar voor een relatie, maar dat hoefde ik haar gelukkig niet meer te vertellen.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Moby krijgt milieuprijs

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`