Entertainment

Jaimie Vaes openhartig over zwangerschap

25 mei 2019 16:19 Aangepast: 25 mei 2019 17:37
Beeld © ANP

Jaimie Vaes en Lil’ Kleine zijn smoorverliefd op elkaar, hebben grootse trouwplannen en verwachten binnenkort hun eerste zoontje samen. Tegenover het blad Vrouw verklapt Jaimie al het openingsnummer op haar huwelijk.

"Ik wil niet dat mensen de kans krijgen om negatieve dingen over mijn nog ongeboren kind te zeggen"

In het blad vertelt de 29-jarige verloofde van Lil’ Kleine dat het goed gaat met haar zwangerschap: “Alles gaat nu gelukkig goed, maar man, die hormonen sloegen echt in als een bom. Ik wist natuurlijk wel dat ik daar last van kon krijgen, maar had geen idee dat ze ook mijn gedachtes zo konden beïnvloeden. Ik heb me in de eerste helft van mijn zwangerschap echt minder happy gevoeld. Onzeker ook. Over mijn uiterlijk bijvoorbeeld, en of ik het allemaal wel goed deed. Of Jorik me nog wel aantrekkelijk vond, dat soort dingen.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jaimie Vaes showt trots babybuik in bikini

Jaimie deelt bewust niet veel van haar zwangerschap op social media: “Inmiddels kan ik door de nare reacties over mezelf heen kijken, maar ik wil niet dat mensen de kans krijgen om negatieve dingen over mijn nog ongeboren kind te zeggen (…) We weten nog niet of we een foto van onze zoon willen delen op sociale mediakanalen, mede door alle negativiteit die er heerst.” 

Hoewel ze niet kan wachten om het kleine hummeltje in haar armen te houden, maakt ze zich wel zorgen of ze wel moeder kan zijn. “Ik realiseer me dat het drukke leven dat we nu leiden over een paar weken drastisch zal veranderen.”

Over haar verloofde Jorik maakt ze zich geen zorgen: “Jorik zal een heel lieve, maar ook zeker een strenge vader zijn. Dat zie ik in hoe hij thuis omgaat met onze hondjes. Het werpt zijn vruchten af, want ze luisteren perfect. Op dit moment is hij in de bloei van zijn leven en hij heeft superveel energie, dus ik weet zeker dat Jorik een actieve vader zal zijn. Als onze zoon straks 10 is, is hij pas 35. Ik zie hem echt voor me als een jonge, vitale papa. Mijn vader was ook heel jong toen hij mij kreeg en ik heb een heleboel leuke herinneringen aan de dingen die wij samendeden.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zijn Lil' Kleine en Jaimie Vaes stiekem getrouwd?

De Just Tattoo of Us-presentatrice heeft zelf de nodige tatoeages laten zetten, in totaal 21, die verdeeld zijn over haar onderarmen, handen, heupen en nek. “Ze hebben niet allemaal een betekenis. “De slang op mijn rechteronderarm wel, die verwijst naar mijn Chinese sterrenbeeld. De tekst ’peace of mind’ heb ik op Bali laten zetten. Dat staat voor tevredenheid, gelukkig zijn en lekker in je vel zitten. Dat is belangrijk voor mij. (…) Ook heb ik Joriks naam op mijn arm, uit liefde voor hem. Mijn naam staat ook op zijn arm. Mocht het ooit niet goed gaan tussen ons, hij blijft wel de vader van mijn kind. En anders gaat er misschien gewoon een streep doorheen en de tekst ’shit happens’ eronder. Op mijn pols staat ’NGGYU’ met een hartje erachter, naar Rick Astley’s Never Gonna Give You Up. Dat wordt het openingsnummer op onze bruiloft.”

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`