Entertainment

Audrina Patridge verrast fans met vervolg The Hills

24 mei 2019 08:30 Aangepast: 24 mei 2019 13:05
Beeld © Getty Images

Blokkeer in je agenda: 30 juni. Dan kunnen we weer volop genieten van de ups en downs van onze favoriete sterren in Hollywood. Audrina Patridge geeft op Instagram alvast een voorproefje van New Beginnings.

"Het volgende hoofdstuk begint over iets meer dan een maand!"

"Ben je er klaar voor? Het volgende hoofdstuk begint over iets meer dan een maand!", schrijft de realityster enthousiast bij de post.

De korte teaser opent met een terugblik op het drama uit de vorige seizoenen, met daaronder natuurlijk het iconische nummer Unwritten.“Het was niet het einde van het boek, het was slechts het einde van het hoofdstuk", is er tussen de nostalgische beelden door te lezen. Daarna verschijnt er een teller in beeld die ons naar 2019 brengt en krijgen we alvast een sneak peek van het aankomende seizoen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nu al familieruzie in nieuw seizoen The Hills

Uit de beelden is op te maken dat veel oude gezichten weer zullen terugkeren, zoals Brody Jenner en zijn maatjes. Helaas keren de twee grootste sterren uit de originele serie, Lauren Conrad en Kristin Cavalleri, niet terug in de reboot. 

Wel worden onder anderen Heidi en Spencer Pratt, Audrina Patridge, Whitney Port en Brody Jenner weer gevolgd door de camera's. Actrice Mischa Barton en Brandon Thomas Lee, de zoon van Pamela Anderson en Tommy Lee, zijn nieuw in de cast.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nu al familieruzie in nieuw seizoen The Hills

En al die nieuwe personages staan garant voor een heleboel juice. Zo is het nieuwe seizoen van de realityshow nog niet eens van start, of het eerste drama dient zich al aan. Zo zou Stephanie Pratt geen contact meer hebben met haar broer Spencer en zijn vrouw Heidi Montag, zo liet ze eerder weten in haar podcast.

Ook verklapte ze aan Fox News dat het nieuwe seizoen veel intenser is: "We zitten in een vreemde vriendengroep waarbij het, ook al hebben we elkaar al jaren niet gezien, voelt alsof we een familie zijn die alles van elkaar weet. Het is disfunctioneel. Drama rijst de pan uit."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

MTV ontslaat Teen Mom-Jenelle om gedode hond

Nederlandse fans van The Hills kunnen 30 juni alvast in hun agenda zetten. Op die datum is de reboot van de populaire realityserie namelijk te zien op MTV in Nederland. Eerder werd al bekend dat The Hills: New Beginnings vanaf 24 juni in Amerika wordt uitgezonden.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore