Entertainment

Duncan gaat lied schrijven met Zweedse concurrent

23 mei 2019 22:01 Aangepast: 23 mei 2019 22:28
Beeld © ANP

Duncan Laurence heeft in Tel Aviv telefoonnummers uitgewisseld met de Zweedse songfestivalkandidaat John Lundvik, die net als Duncan veel jurypunten had vergaard. "We gaan gewoon een keertje schrijven samen, dus dat gaat helemaal goed komen", zei Duncan donderdag in de Coen en Sander Show op Radio 538. Duncan begrijpt de teleurstelling van de Zweedse zanger. "Dat is toch logisch, zijn teleurstelling na zoveel spanning."

"Er is nu super veel vraag"

De Nederlandse songfestivalwinnaar is momenteel in Duitsland voor interviews. "Er is nu super veel vraag. Ik vind het leuk promo's te doen en lekker veel op te treden, kom maar op!" De interesse van Europa merkt hij ook aan de kaartverkoop voor zijn Europese tournee. Onder meer in Londen, Keulen, München, Wenen, Hamburg en Berlijn verhuist hij naar grotere zalen en Antwerpen is aan de tournee toegevoegd.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

What?! Kijkers konden al lang weten dat Duncan gewonnen had

Duncan beseft steeds meer dat hij heeft gewonnen. "Het begint nu allemaal een beetje te landen. Het was aanvankelijk zo'n rollercoaster van emoties. Je ziet alle jaren van werk, studeren en zingen langs flitsen. Dat is een emotioneel geheel, maar het begint langzaam te landen."

Duncan weet door zijn volle agenda nog niet wanneer hij in Nederland wordt gehuldigd.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`